Sulje Windows, kun suljet sovelluksia Mac OS X:ssä valikoivasti tai aina

  • Jaa Tämä
Harris Imagan

Mac OS X avaa ikkunat automaattisesti uudelleen, kun sovellus suljetaan ja käynnistetään myöhemmin uudelleen. Tämä ominaisuus on lainattu iOS:ltä, ja se on uskomattoman hyödyllinen, ja kun tulet siitä riippuvaiseksi, huomaat, että se voi todella lisätä tuottavuuttasi mahdollistamalla sen, että voit palata töihin nopeasti. Tämä pätee erityisesti silloin, kun joudut lopettamaan sovelluksen tai kymmenen käytön vapauttaaksesi resursseja toiseen tehtävään tai vain auttaaksesi keskittymään ja pysymään tuottavana, kun tapahtuu liikaa.

Sivuston ulkopuolella. se on ilmeinen hyödyllisyys, Window Restore -ominaisuus oli jakautunut, kun se tuli ensimmäisen kerran Maciin, ja se jakaa edelleen monia ihmisiä. On monia tilanteita, joissa et halua käynnistää uudelleen aiemmin avattuja asiakirjoja ja ikkunoita, varsinkin kun arkaluontoisia tai yksityisiä tietoja käsiteltiin tai kun Macit, jotka on jaettu useille käyttäjille tai jopa käyttää niitä (ei-toivotut neuvot: yksilöllisen käyttäjän määrittäminen tilit on äärettömän parempi ratkaisu monen käyttäjän ja monikäyttöisille Maceille). Näissä tapauksissa on kaksi tapaa käsitellä ikkunoiden palauttamista: poistaa se väliaikaisesti käytöstä sovelluskohtaisesti – suositeltu tapa – tai vain poistaa ominaisuus kokonaan käytöstä – mikä on vähemmän suositeltavaa syistä, joista keskustelemme. Katsotaanpa molemmat vaihtoehdot.

Sulje kaikki ikkunat sovelluksesta lopetuskohtaisesti

Jos et halua aina sulkea ikkunoita lopetettaessa,väliaikainen ratkaisu on käyttää valikoivasti "Lopeta ja sulje" -ominaisuutta. Tämä toimii sovelluskohtaisesti ja lopetuskohtaisesti, mikä on täydellinen satunnaiseen käyttöön:

  • Pidä missä tahansa sovelluksessa Optio-näppäintä painettuna, kun vedät sovellusten nimivalikkoa alas. , valitse sitten "Lopeta ja sulje kaikki ikkunat"
  • TAI käytä pikanäppäintä: Command+Option+Q sulkeaksesi välittömästi ja sulkeaksesi kaikki ikkunat

Varmista, että automaattinen tallennus on käytössä, jos aiot käyttää tätä ominaisuutta, muuten on huomattavan helppoa menettää tärkeitä muutoksia asiakirjoja, varsinkin jos olet tottunut luottamaan automaattiseen tallennukseen. Tämä hylkäämistemppu on ollut käytössä jo jonkin aikaa, ja sitä voidaan soveltaa valikoivasti jokaiseen Mac-sovellukseen.

Aseta asetukseksi Sulje aina Windows, kun suljet sovellukset

Ikkunan palautuksen poistaminen käytöstä vaikuttaa kaikkiin Macissa käytettyihin sovelluksiin. OS X:

  • Vedä  Apple-valikko alas kohtaan Järjestelmäasetukset ja valitse sitten Yleiset-paneeli.
  • Tarkista "Sulje ikkunat, kun suljet sovelluksen" -kohdan vieressä oleva ruutu

Kuvaus on melko selittävä "Kun se on valittuna, avoinna olevia asiakirjoja ja ikkunoita ei palauteta, kun avaa hakemus”. Tämä johtaa siihen, että sovellukset käyttäytyvät vähemmän kuin iOS ja enemmän kuin Mac OS X:n ja Windowsin vanhemmat versiot, jotka voivat olla hyviä tai huonoja mielipiteistäsi riippuen.asiakirjojen palauttamisesta ja siitä, pidätkö tiedostojärjestelmän asioiden metsästämisestä vai et. Apple ottaa tämän ominaisuuden oletusarvoisesti käyttöön OS X:ssä ja iOS:ssä, koska ne ovat todenneet, että on paljon hyödyllisempää jatkaa heti siitä, mihin jäit, kuin etsiä ja nokkia tiedostoja palataksesi siihen, mitä olit tekemässä. Olen yleensä samaa mieltä heidän kanssaan. Tämän ominaisuuden jättäminen päälle säästää lopulta aikaa.

Huomaa, että yllä olevat ohjeet koskevat OS X 10.8:aa ja uudempaa. 10.7 käyttää vain hieman erilaista lähestymistapaa ja asetusta kutsutaan sen sijaan "Palauta ikkunat". 10.8+ käsittelee tämän toiminnan lopulta paljon paremmin, ja on erittäin suositeltavaa päivittää versiosta 10.7.

Jos päätät sulkea kaikki ikkunat automaattisesti ja poistaa ikkunoiden palautustoiminnon käytöstä, on erittäin suositeltavaa jättää automaattinen tallennus käytössä yleisesti tai kytkeä se takaisin päälle, jos olet joskus poistanut sen käytöstä. Automaattinen tallennus on uskomattoman hyödyllistä ja estää sinua menettämästä asiakirjoihin tehtyjä muutoksia, mikä on vielä tärkeämpää, kun asiakirjoja ei enää avata automaattisesti uudelleen.

Huomaa, että jos päätät aina sulkea avoimet ikkunat, alun perin suositeltu Option+Quit-temppu muuttuu päinvastaiseksi. Ikkunoiden hylkäämisen sijaan Komento+Option+Q mahdollistaa ikkunoiden palautuksen selektiivisesti sulkemiskohtaisesti.perusteella.

Hei! Olen näiden sivustojen kirjoittaja. Toivon, että artikkelini ovat hyödyllisiä sinulle